Ветерани «Динамо» та «Карпат» зіграють на «Арені Львів»

У суботу, 29 березня 2014 року, о 12. 00 на “Арені Львів” за інформаційної підтримки ТРК “Львів” зіграють ветерани “Карпат” та “Динамо”.

Товариський матч ветеранів львівських “Карпат” та київського “Динамо” пройде під гаслом “Футбольні ветерани – за єдину Україну” та буде присвячений пам’яті загиблої під час масових акцій протесту “Небесної сотні”.

У матчі візьмуть участь заслужені спортсмени, легенди двох футбольних клубів, які впродовж багатьох десятиліть успішно захищали честь своєї команди.Футболістів на поле "Арени Львів" виведуть вихованці спортивних гуртків Дитячих клубів міста.

За ФК “Карпати” вийдуть такі легендарні футболісти як дворазовий фіналіст Кубка України, воротар Богдан Стронціцький, нападаючий, який в першій лізі СРСР встановив рекорд голів за сезон Степан Юрчишин, майстер спорту України та тренер молодіжного складу “Карпат” Роман Толочко. У складі київського “Динамо” гратимуть: нападник національної збірної України Віктор Леоненко, найкращийбомбардир ЧС-1994 у складізбірноїРосіїОлегСаленко, срібний призер Чемпіонату Європи з футболу 1988 та бронзовий призер Літніх Олімпійських ігор 1980 року Володимир Безсонов.

Організатори обіцяють, що вхід на матч буде безкоштовним.

Прес-служба ТРК “Львів”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: