Львівська ДЮСШ «Олімпія» проведе Кубок Лева з боротьби самбо

5 квітня у Львові на базі Спортивного клубу армії (СКА, вул. Клепарівська, 39) в залі боротьби проводитимуться змагання «Кубок Лева з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2000-2002 рр. н. та 2003-2005 рр. н.». Захід організовує львівська дитячо-юнацька спортивна школа «Олімпія» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛМР.

Змагання розпочнуться о 12:00 годині. Загальна кількість учасників близько 150-ти осіб. Головний суддя Юнак Роман Михайлович – суддя міжнародної категорії екстра-класу, старший тренер ЛДЮСШ «Олімпія».

«Зважаючи на те, що ці змагання проводиться вперше у нашому місті, вони є великим поштовхом для розвитку та популяризації боротьби самбо у Львові. Адже у цих змаганнях приймає участь достатня кількість спортивних товариств та клубів, які матимуть змогу й надалі пропагувати цей вид спорту серед молоді. Тому, запрошуємо всіх відвідати захід і наповнитись його бойовим духом», - зазначив Роман Юнак, старший тренер-викладач з самбо ЛДЮСШ «Олімпія».

«Залучення широкого кола людей до занять цим захопливим видом єдиноборств, є основним завданням організаторів Кубку Лева з боротьби самбо. Ми знаємо наскільки важливим є проведення такого роду змагань, тому намагаємось всіляко підтримувати та брати активну участь у розвитку самбо серед молоді нашого міста. Вітаємо всіх учасників та бажаємо перемоги найсильнішим», - зазначила Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: