Діти з вадами слуху побували на екскурсії в інтерактивному музеї «Таємна аптека»

Під час шкільних весняних канікул дітям проводять цікаві заходи дозвілля. 27 березня у рамках акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» діти, віком 7-12 років, з громадської організації батьків та дітей з вадами слуху «Дзвін» побували на екскурсії у музеї «Таємна аптека», що знаходиться за адресою: м. Львів, пл. Соборна, 1. Захід організувало управління соціального захисту Львівської міської ради разом з дирекцією музею «Таємна аптека», повідомляє ЛМР.

«Таємна аптека» - це атракційне місце у підземельному Львові, історія про останнього алхіміка світу. В часі екскурсії діти дізнались багато цікавих історій про перших аптекарів та винайдення перших ліків, почули несподівані факти та грандіозні винаходи фармацевтів, а найголовніше – цікаво і з користю провели дозвілля», - розповів начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Віктор Степанюк.

Нагадаємо, благодійний марафон «Львів соціальний» покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за межі прописаних міських та державних програм. У рамках марафону без залучення бюджетних коштів проводять ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян - людей з вадами здоров’я, людей похилого віку, дітей з потребуючих сімей та ін.

Довідка

Аптека «Під Угорською короною» заснована 1772 року на колишній Бернардинській площі (тепер площа Соборна) представником знаної родини французьких емігрантів Александром Лошан де Бер'є. Назва аптеки пов'язана з тим, що, за легендою, поряд у Бернардинському монастирі певний час перебували реліквії Св. Стефана – короля і покровителя Угорщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: