Громадські активісти закликають депутатів Львівської облради висловити недовіру Сех

Аналітична група "Реальна Політика" просить депутатів Львівської обласної ради завтра, 1 квітня, під час сесії обласної ради винести питання про недовіру голові Львівської ОДА Ірині Сех. Дивись. Інфо публікує звернення у повному обсязі:

ЗВЕРНЕННЯ

Шановне товариство, громадо Львівщини !

Шановні депутати Львівської обласної ради !
Вже вкотре влада незалежно від кольорів і приналежності - плює львівській громаді в обличчя. Очевидно, що ідеали Майдану для сьогоднішньої влади - це не більш аніж декларація.

Вже традиційно Львівщину очолює Голова ЛОДА - Гастробайтер !!! Нині роль очільника виконує Ірина Сех.

Ірина Сех є вихідцем з Львівщини і не один рік представляє інтереси громади. Перебуваючи в опозиції, вона нещадно боролась з нечесністю і подвійними стандартами влади. Але вже минув місяць, як Ірина Сех очолила Львівську обласну державну адміністрацію. Водночас вона суміщає цю посаду і народного депутата. Ба більше того, Ірина Сех є  Головою екологічного комітету у Верховній Раді України.Ірина Сех не приховує той факт, що вона є сумісник, їй навіть за це не соромно. А нещодавно вона написала заву до в.о. Президента України, про те, щоб їй надали статус тимчасово виконуючого обов'язків Голови Львівської ОДА! Дана заява є щонайменше алогічною, оскільки жодних прямих змін щодо функціональних обов'язків вона не несе !

Очевидно, що мотив цієї заяви є намаганням хоч якось зберегти своє обличчя перед своїм виборцем. Проте ані заява, ані статус т.в.о Голови Львівської ОДА не нівелює той факт, що Ірина Сех цинічно порушує Закони України про державну службу та Конституцію України, так, як це робила попередня влада, призначаючи в область керівників на сезонні роботи, чи конкретні завдання, як то організація необхідних результатів на виборах, чи то просування лобістських економічних проектів.

Схожа практика демонструє істинне ставлення центральної влади до Львівщини, адже за таких умов жодний з призначених попередніх керівників не виявив себе ефективним менеджером.

Такий підхід безсумніву викликає недовіру та невдоволення громади до ще вчорашньої опозиції, яка прийшла до влади завдяки героям Майдану. Українці гинули не за зміну облич у владі, а за зміну системи влади !!! А що ми маємо сьогодні ?

Закликаємо всіх депутатів Львівської обласної ради  1 квітня 2014 року на сесії Львівської обласної ради винести питання про висловлення  недовіри Голові Львівської Обласної Адміністрації !!! Причина – сумісництво посад !

Ще зовсім недавно в Майдан стріляли ... Пам'ятаєте - це легендарне "Куля в лоб" ?
Проте є й ті, які стріляють в спину !

Зрада Майдану - це вистріл йому в спину !

Не винесення на сесію Львівської Обласної Ради цього питання і не голосування за нього - це зрада !!!

Настав момент істини !!!

Аналітична група "Реальна Політика"", - йдеться у зверненні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: