На Львівщині ремонтуватимуть військову техніку із Західного регіону

На території Західного регіону розташовано близько 6,5 тис. одиниць військової техніки, яка потребує ремонту. За попередніми оцінками, з них близько 500 одиниць заплановано відновити в рамках першого етапу мобілізаційного плану ремонту Міністерства оборони України. Про це сьогодні під час наради у Львівській облдержадміністрації повідомила заступник генерального директора Концерну «Техвоєнсервіс» Міністерства оброни України Ірина Ткачова, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Зазначимо, що нарада з питань ремонту військових автотранспортних засобів відбулась за дорученням голови Львівської облдержадміністрації Ірини Сех. Серед учасників: керівник апарату облдержадміністрації  Мирослав Трещов, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості ОДА Микола Довба, представники транспортних підприємств та підприємств оборонної промисловості області.

Присутні обговорили питання щодо можливостей підприємств, які зголосились на ремонт техніки, накопиченої у військових частинах Західного регіону. Йшлось про ремонт за державні кошти автотранспорту, котрий може бути використаний для потреб Збройних сил України, зокрема марок «УРАЛ», «КамАЗ», «ЗІЛ», «ГАЗ», «Краз».

Для кожної одиниці наявної техніки буде проведено діагностику та визначено рівень її придатності. За результатами цих перевірок прийматиметься рішення про можливість поточного ремонту у найкоротший термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: