На Львівщині вилучили зброю

Співробітниками УСБУ у Львівській області проводяться заходи щодо виявлення та вилучення зброї та боєприпасів, що знаходяться в незаконному обігу.

Зокрема 23 березня 2014 року завершився термін  добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових речовин, під час якого правоохоронцями повернуто з раніше викрадених з приміщень органів внутрішніх справ у м.Львові 67 одиниць вогнепальної зброї (58 пістолетів Макарова, 7 автоматів Калашникова, 1 снайперську гвинтівку Дегтярьова, та інші), крім того вдалось повернути 21 патрон для сигнальної ракетниці, 14 патронів калібру 7,62 мм.

Однак, станом на 24 березня 2014 року в органах внутрішніх справ м.Львова залишається не облікованими 619 одиниць вогнепальної зброї  (563 пістолети Макарова, 36 автоматів Калашникова, 2 пістолети марки «Форт», 2 снайперські гвинтівки, 5 пістолетів Марголіна та інші), а також 2998 набоїв до них.

Управління звертається до мешканців області сприяти у розшуку зброї  з метою недопущення її подальшого використання у терористичних цілях (телефон чергового Управління 261-61-43).

прес-служба УСБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: