Тимошенко хочуть присвоїти звання "Почесний пенсіонер України"

Експерт із місцевого самоврядування Віталій Загайний готовий ініціювати присвоєння Юлії Тимошенко звання "Почесний пенсіонер України", - повідомляє прес-служба ЛРВ АМУ

"Шановна пані Юліє! Надзвичайно зворушений Вашим бажанням балотуватися на посаду Президента України, а особливо беручи до уваги стан Вашого здоров'я. Адже робота Президента України - це справа нелегка та пов'язана зі значним навантаженням на весь організм.

Я знаю, що Ви жінка мужня, іще й зайвий раз заявили про намір боротися з олігархами, але хочу Вас просити: "ДОСИТЬ"! Досить боротися всередині країни, досить Вам та таким, як Ви, вишукувати розбіжності та їх експлуатувати, досить цієї більшовицької риторики про багатих і бідних, особливо знаючи, що ні Ви, ні Ваші соратники не здатні ділитися своїми статками з тими, хто потребуює.

З розумінням ставлюся до того факту, що Ви довший час були поза суспільно-політичним життям країни, тому, напевно, не можете відразу знайти потрібних слів до громадян України. Вважаю своїм обов'язком повідомити Вас, що Україна змінилася та потребує ІНШИХ лідерів.

Адже Ваша ера - ера Ющенка-Тимошенко-Януковича закінчилася в лютому 2014 року, а Ваші спроби її продовжити - це лише данина власному егоїзму, що не має нічого спільного з інтересами країни.

Та все ж, враховуючи Ваш доробок перед країною, готовий ініціювати процес присвоєння Вам звання почесного пенсіонера України з усіма наслідками.

Щиро та від Душі, громадянин України Віталій А.Загайний, Львів", - йдеться у заяві Загайного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: