У центрі Львова проведуть п’ятий Великодній Ярмарок

Сьогодні, 31 березня, виконком Львівської міської ради прийняв рішення про організацію і проведення Великоднього Ярмарку на пр. Свободи. Традиційне ярмаркове містечко облаштують на алеї від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку. Ярмарок працюватиме впродовж місяця, з 12 квітня до 12 травня, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Великодній Ярмарок у Львові відбудеться вже вп’яте. Це традиційне місце зустрічі мешканців і гостей міста під час Великодніх свят. На ярмарку можна буде придбати великодні сувеніри, одяг та аксесуари ручної роботи, скуштувати страв національної та місцевої кухні, а також спробувати себе у різноманітних народних ремеслах», - зазначають організатори Великоднього Ярмарку у Львові.

Зауважимо, з 12 до 19 квітня включно на Ярмарку не здійснюватиметься торгівля алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом, а також у цей час не проводитимуть розважальних заходів та утримаються від виконання музичних творів.

Режим роботи Великоднього Ярмарку на пр. Свободи: у робочі дні – з 11:00 до 22:00 год., у святкові та вихідні – з 10:00 до 23:00 год.

Додамо, організатором Великоднього Ярмарку на пр. Свободи є ТзОВ «Львівські ярмарки».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: