В обласній раді триває робота над Стратегією сталого розвитку Львівської області до 2020 року

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунального майна Львівської обласної ради Ярослав Качмарик провів робочу нараду з підготовки проекту Стратегії сталого розвитку Львівської області до 2020 року, повідомили у прес-службі ЛОР.

На нараді Ярослав Качмарик озвучив інформацію про проведену роботу та окреслив поточні завдання робочих груп з наповнення «дерева цілей» Стратегії реальними пропозиціями.

Разом з тим, Ярослав Качмарик доручив підготувати звернення до членів експертних груп з пропозицією активізувати обговорення та уточнення стратегічних та оперативних цілей Стратегії для пришвидшення підготовки винесення її на громадське обговорення.

Також на нараді визначили коло запрошених на наступне засідання, на якому планується обговорити та остаточно визначити перелік цілей Стратегії.

Окрім розробників проекту Стратегії, до обговорення планується запросити науковців Інституту регіональних досліджень НАН України, Львівської регіональної філії Інституту стратегічних досліджень, представників близько двадцяти львівських вищих навчальних закладів, представників профільних департаментів обласної державної адміністрації, депутатів та працівників апарату Львівської обласної ради, представників районних рад та адміністрацій, а також керівництво галузевих профспілок Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: