Як Мицак давав прес-конференцію (фото, відео)

Начальник ДАІ міста Львова та один із претендентів на посаду начальника Управління ДАІ у Львівській області Богдан Мицак сьогодні повернувся на роботу після перебування на лікарняному протягом 14 місяців.

Про це він повідомив на прес-конференції у Львівському прес-клубі, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Мицака, якщо він буде призначений виконувачем обов’язки начальника ДАІ області, то проведе у структурі реформу, а також переатестацію працівників ДАІ.

дорожній-контроль1

Мицак також розповів, що знає дуже багато про деякі факти у роботі інспекторів ДАІ, тому назвав діяльність «Дорожнього контролю – Львів» проти нього «політичним замовленням».

дорожній-контроль2

Водночас на частину запитань начальник ДАІ Львова або не відповідав, або відповідав дуже коротко, що, зазначимо, не задовольняло активістів.

дорожній-контроль3

Сам зал Львівського прес-клубу був переповнений як журналістами, так активістами «Дорожнього контролю – Львів», так і представниками Автомайдану, Дорожньої сотні та іншими громадськими активістами.

дорожній-контроль4

Зазначимо, що частина активістів не розуміла різниці між прес-конференцією та мітингом, що створювало певні незрозумілі ситуації між самими активістами.

Богдан Мицак також розповів про своє місце проживання, про бізнес дружини, а також про те, що він не буде відмовлятись від можливої посади начальника ДАІ у Львівській області.

«Спротиву громадськості я не бачу», - сказав він.

Богдан-Мицак1

Мицак також запевнив, що не хворіє на туберкульоз, але має право не розголошувати своїх діагнозів. «У мене є висновок лікарів, що я придатний до виконання своїх обов’язків», - сказав він.

Начальник ДАІ Львова також заявив, що інформація, яка шириться Інтернетом про те, що він у неділю зранку прийшов на роботу – не відповідає дійсності.

За його словами, він прибув на роботу сьогодні зранку о 8:30 і на 9 ранку поїхав у церкву. «Я сказав, що повернувся і щоб документи готували уже на моє ім’я», - заявив Мицак.

Нагадаємо, начальник ДАІ Львова подав позов на мера Андрія Садового.

Повний запис прес-конференція Богдана Мицака дивіться у відео Дивись. Інфо:


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: