Львівська мерія прорекламувала "Світоч"

Під час канікул львівській дітворі влаштували «солодку» екскурсію. Управління соціального захисту Львівської міської ради, за підтримки дирекції кондитерської фабрики «Світоч», влаштували дітям, над якими встановлено опіку чи піклування, «солодку» екскурсію на кондитерську фабрику «Світоч», повідомляє ЛМР.

На екскурсії побували діти, віком 10-15 років, над якими встановлено опіку чи піклування та на яких виплачується допомога, відповідно до Закону України «Про державну допомогу сім'ям з дітьми», які перебувають на обліку у Шевченківському та Галицькому районах м. Львова.

«Під час екскурсії дітям показали, як виготовляють знані львівські солодощі, як розфасовують і пакують. Звісно, найприємнішою для дітвори була дегустація, адже це, мабуть, мрія дитинства багатьох побувати на фабриці солодощів і куштувати смаколики, які щойно виготовлені. Усмішки і радість в очах свідчили про позитивний настрій діточок і цікавість до побаченого», - розповіла головний спеціаліст управління соціального захисту ЛМР Віра Мартинюк.

«Ми вдячні всім, хто долучається до наших ініціатив в організації цікавого дозвілля для дітей. Важливо, аби дозвілля було корисним, цікавим і дітвора отримувала позитивний заряд енергії перед відновленням навчального процесу», - заявив начальник відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Віктор Степанюк.

Довідка

Здавна в Україні існував звичай приносити дітям гостинець із міських ярмарків. Це було переважно печиво, рідше медові, або цукрові шматочки. Пекарі, або люди, що виготовляли такі ласощі, вважаються прототипом сучасних кондитерських фабрик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: