Львівська облрада повторно розгляне пільгову оренду для ОДА

Львівська облрада повторно розгляне питання про встановлення пільгової орендної плати для структурних підрозділів Львівської ОДА, яке не набрало потрібної кількості голосів на попередній сесії.

Відповідний проект рішення оприлюднений на сайті облради.

Проектом рішення пропонується встановити орендну плату в розмірі одна гривня за рік (без ПДВ) за орендоване структурними підрозділами Львівської ОДА нерухоме майно терміном з 01.01.2014 до 31.12.2014 року.

Відповідно передбачається внести зміни до пункту 12.1 рішення обласної ради від 11.02.2014 № 954 «Про обласний бюджет Львівської області на 2014 рік» та визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 25.01.2014 № 947 «Про розміщення в адміністративних приміщеннях Львівської обласної ради за адресою: вул. В. Винниченка 16 та 18, м. Львів пункту обігріву населення».

Нагадаємо, на сесії 18 березня Львівська облрада не підтримала рішення про встановлення пільгової оренди приміщень для структурних підрозділів Львівської ОДА. «За» це рішення проголосували 58 із потрібних для прийняття рішення 59 голосів депутатів.

Як відомо, раніше ЛОР розірвала договір оренди приміщень з ЛОДА, коли облдержадміністрацію очолював Олег Сало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: