Автопробігом по місту львів'яни вимагали відміни утилізаційного збору (відео)

Сьогодні, 2 квітня, близько двадцяти активістів  прохали Львовом на підтримку скасування утилізаційного збору та акцизного податку на переобладнання автомобілів. Це вже була четверта акція протесту, організована жителями нашого міста.

Про це повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Автовласники сформували колону і здійснили автопробіг від Монументу Слави на вулиці Стрийській вулицями Івана Франка, Винниченка, проспектом Чорновола до кільця і в зворотньому напрямку.

"Митниця є одним з джерел наповнення українського бюджету. І тими всіма законами, які були прийняті, митниця перестала працювати. Перестав наповнюватись бюджет, з якого фінансується лікування, пенсії і все решта з соціальних програм", - розповів активіст акції.

На сьогоднішній акції автовласники не збираються зупинятися і планують провести ще один автопробіг у п'ятницю у Львові, а також вирушити в наступну середу ввечері на Київ до стін Верховної Ради України. Тут 10 квітня має відбутися остаточне голосування за законопроект 4832 про відміну утилізаційного збору та акцизного збору на переобладнання автомобілів.

"Наша наступна акція планується на 9 квітня з виїздом зі Львова на Київ від стадіону "Арена-Львів". Просимо всіх небайдужих громадян Львова, автомобілістів, долучитися до нашої акції в Києві. Всіх охочих долучитися просимо телефонувати за номером 098 386 11 12", - розповів Степан, координатор акції протесту по Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: