День сміху львів’яни літнього віку провели у дружній атмосфері, - мерія

Дідусі й бабусі Львівського міського терцентру проводять дозвілля у дружній веселій атмосфері. 1 квітня у День сміху були проведені заходи, покликані піднести настрій та емоційний стан підопічних установи, повідомили у прес-службі міськради

«Відвідувачі центру дозвілля для літніх відділення соціально-побутової реабілітації територіального центру взяли участь в гумористично-концертній програмі до Дня сміху, яку підготувала Українська асоціація письменників Західного регіону. Під час зустрічі присутні дізнались історію походження свята, ознайомились із традиціями та звичаями святкування Дня сміху в багатьох країнах. Літні люди послухали гуморески у виконанні письменників та поетів», - розповів культорганізатор Львівського міського терцентру Віра Костецька.

Емоційно тепла й дружня зустріч для літніх під гаслом  «1 квітня - свято веселих посмішок та щирих знайомств» пройшла й у центрі дозвілля для літніх міського терцентру при храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Чупринки, 70).

«В заході взяли участь учасники програм дозвілля територіального центру Франківського, Шевченківського та Галицького районів. Всі радо знайомились, спілкувались, розповідали гуморески та веселі історії з життя. Кожен з учасників свята отримав подарунки та гарний настрій. Закінчився захід спільною молитвою», - повідомила соціальний робітник Львівського міського терцентру Наталя Колодій.

Довідка

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міськради, створеного з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського терцентру можуть звертатись у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233 10 49.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: