Кожен мешканець може почати із себе, - Шевців про толоку

У Львові вже традиційно склався добрий звичай проводити весняні прибирання у парках, які, безумовно, є його окрасою. Отже, 12 квітня, в рамках програми «З нами місто розквітає», відбудеться загальноміська толока, до участі в якій закликають усіх охочих, повідомили у прес-службі ЛМР.

Вже рік у Львові триває загальноміська кампанія з благоустрою «З нами місто розквітає». Тож міська влада звертається до всіх свідомих, активних мешканців, громадських організацій та об’єднань долучитись до неї і навести лад хоча б біля своїх осель.

«Місто – великий спільний дім для усіх. Тож щороку напередодні Пасхи Львівська міська рада спільно з громадськими організаціями, об’єднаннями й активними мешканцями проводить у місті генеральне прибирання. Єдність, праця та українські традиції мають допомогти приготувати місто до свят. Закликаємо мешканців, які бажають долучитися, допомогти комунальним службам міста очистити вулиці, парки та зелені зони міста. Окрім цього плануємо висадку квітів, створення оригінальних клумб, встановлення додаткових елементів благоустрою. Тож ті, хто має бажання фізично чи матеріально долучитись до реалізації, – можуть звернутись в управління екології та благоустрою чи управління внутрішньої політики ЛМР, або ж у районні адміністрації міста», - зазначає начальник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців.

В рамках загальноміської толоки планують прибрати від сміття близько 700 га парків, лісопарків та зелених зон, висадити близько 500 дерев та кущів, очистити території від поваленої деревини та зламаних гілок. Основним реманентом та транспортом для вивезення зібраного сміття забезпечують Львівські комунальні підприємства.

«Кожен мешканець може почати із себе – посадити в дворі клумбу, або ж не полінуватись і спільно із сусідами пофарбувати огорожу на прибудинковій території, щоб показати приклад дітям і внукам. Ми проявили єдність під час останніх подій – разом нам вдається значно швидше вирішувати проблеми. Тож давайте будемо активними, і до Великодня та Дня міста зробимо Львів більш чистим і комфортним», - додає Андрій Шевців.

Нагадаємо, торік задля збереження та збільшення кількості зелених насаджень м. Львова, поліпшення естетичного, санітарного стану прибудинкових територій, управління екології та благоустрою організувало підготовку міста до Великодня, а саме провело День довкілля й одноденну акцію «З нами місто розквітає», до участі в якій було залучено понад 5600 тис осіб. У підсумку вдалося прибрати міські парки, сквери та прибудинкові території міста, вивезено 1409 кубометрів сміття. Висаджено понад 650 дерев та 1,8 тис. кущів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: