Мицака пікетуватимуть

Завтра, 3 квітня, біля міського ДАІ Львова відбудеться пікет, - інформує прес-служба АО

"Сьогоднішній день показує що влада не бажає мінятися і міняти країну. Досі не притягнуті до відповідальності винні за вбивство НАШИХ ГЕРОЇВ, не знайдені зниклі активісти. Кров «Небесної сотні» пролита, а схеми корупції залишаються. На посадах перепризначені старі керівники.

Революції не відбулося, відбулася зміна політичних угруповань. Вони привели до Львова п.Сех, проти якої активно виступає громадськість, п.Гураля, який є кишеньковим прокурором діючої влади і намагається встановити своїх міліціонерів. Вчорашні опозиціонери, а сьогоднішня влада привласнили схеми та методи Партії Регіонів. Чинять тиск на неугодних активістів, погрожують розправами, кидають в тюрми, викрадають і вбивають , називаючи їх провокаторами. Ми не можемо бути байдужими! Ми не допустимо свавілля на крові. Ми не затьмаримо пам'ять наших загиблих побратимів з «Небесної сотні» і маємо повстати проти корупціонерів.

Певне коло Львівських чиновників, зокрема, п.Мицак продовж всієї революції висиджували вдома та вичікували часу кадрових ротацій, які нададуть їм можливість очолити керівні посади. Ці люди навіть на емоційному рівні не пережили малу долю того, що перенесли люди на Майдані. Ці негідники намагаються утворити новий кістяк влади, який надасть їм змогу поновити старі схеми отримання грошових потоків. Зокрема, п.Мицак перебуваючи на посаді головного ДАІшника Львова за сім років своєї діяльності досяг лише добробуту своєї родини: дуже дорогі авто (на які встановлюються платні «модні номери»), шикарний будинок ( рівня Пшонки), квартири в елітних будинках, відпочинкові комплекси в Карпатах, і це все на зарплату в 5000 грн. Його син – класичний «мажор», який використовує тата в своїх інтересах та інтересах своїх друзів. Автомобілі родини Мицака за останні два роки потрапили 8 разів в значні ДТП. Постановою Суду від 02.05.2013р. № 2а-9656/12/1370, п.Мицак офіційно визнаний брехуном. Один рік і два місяці він був тяжко хворий, а тепер дивним способом зцілився і приступив до роботи по збагаченню своїх кишень. Ми не можемо цього допустити! Мицак та йому подібні не можуть бути при владі! Громада повинна сама, керуючись принципами прямого народовладдя обирати чиновників та правоохоронців.
Революція триває. Прийди і скажи своє слово.

Мітинг відбудеться за адресою: Львів, Городоцька, 124 (міське ДАЇ) 03 квітня 2014 року ( четвер) о 10.0", - йдеться у повідомленні.

не-зрадьмо-небесної-сотні2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: