Сех звернеться до Мінфіну щодо забезпечення області пальним для сільськогосподарських робіт

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех звернеться до Міністерства фінансів України щодо забезпечення області пальним для проведення сільськогосподарських робіт. Про це вона повідомила на зустрічі з сільськогосподарськими виробниками, яка відбулася у Львівській облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

Учасники наради розглянули питання, які найбільше турбують представників галузі, зокрема: врегулювання проблем реєстрації договорів оренди земельних ділянок для ведення сільськогосподарського виробництва, надання в оренду сільгоспвиробникам  незадіяних земель державної власності, спецводокористування сільськогосподарськими підприємствами. Ще одне питання – проблеми фінансування  органами державного казначейства державних підприємств, установ, організацій, які ведуть сільськогосподарське виробництво.

За результатами зустрічі очільник Львівщини Ірина Сех доручила підготувати звернення до Міністерства фінансів України щодо забезпечення області пальним для проведення сільськогосподарських робіт. Ще одне доручення – підготувати проект змін до Земельного кодексу щодо спрощення надання в оренду незадіяних земель державної власності для ведення сільськогосподарського виробництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: