Вперше у Львові: квартет «Лабіринт»

У четвер, 3 квітня, 2014 о 19:00 у Львівській філармонії вперше у Львові виступить квартет «Лабіринт».Творчість титулованого українського Квартету народних інструментів «Лабіринт» широко відома, як у нашій державі, так і далеко за її межами, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської обласної філармонії.

За нетривалий час свого існування молоді виконавці вибороли численні нагороди на міжнародних конкурсах, стали постійними учасниками фестивалів та мистецьких акцій в Україні та за кордоном.

Мета музикантів Квартету «Лабіринт» ­– пропагувати у своїй творчості велику природну силу народних інструментів, виходячи за межі їх традиційного сприйняття. А також повернути слухача до автентичного фольклорного сприйняття Буття, яке здатне вирвати людську душу з темряви та непорозумінь. Дати можливість думати, мріяти, насолоджуватись, викликаючи бажання жити і творити.

До свого прем’єрного концерту у Львові колектив підготував спеціальну святкову програму з яскравими і всесвітньо відомими музичними творами від класики епохи Бароко до джазу.

Сьогодні Квартет народних інструментів «Лабіринт» належить до тих колективів, який своєю присутністю з першої ноти створює неповторну й осяйну теплом атмосферу в залі. Саме тому молоді музиканти так подобаються публіці, яка не обмежується віком чи мовою. І у численних концертах публіка одразу стає їхнім постійним прихильником, неодноразово повертаючись до прослуховування Квартету «Лабіринт» вже у мережі Інтернет, які обчислюються десятками і навіть сотнями тисяч переглядів!

лабіринт2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: