Львівська дитяча залізниця запрошує діток з Криму на навчання (фото)

Львівська дитяча залізниця готова організувати для новоприбулих гостей з Криму та південно-східних регіонів України додаткові навчальні групи та організувати пришвидшений навчальний курс, аби дітлахи уже цього року вдягнули залізничну форму та взяли участь у роботі маленької магістралі під час сезону руху поїздів.

За словами майстра виробничого навчання Львівської дитячої залізниці Галини Котеньової, попри те, що до сезону літніх перевезень на дитячій залізниці готуються протягом усього навчального року, для маленьких кримчан, які уже навчаються у львівських школах, готові організувати спеціальні групи. «У Криму немає такого гуртка – Дитяча залізниця, – тому ми переконані, що цим діткам буде надзвичайно цікаво опанувати залізничну справу, пройти належні інструктажі та вже за місяць вдягнути форму юного залізничника і стати до цілком дорослої роботи», — каже майстер.

  Для нових друзів юні залізничники зі Львова уже підготували навчальний інвентар, підручники і робочі місця, а насамперед – свою дружбу, гарний настрій та сприятливий «професійний клімат у колективі». Аби доєднатися до гуртка могли якомога більше дітей, майстри навіть погодилися знизити вимоги до віку майбутніх залізничників – тут готові займатися з дітьми від 10 років, хоча учнів понад 20 львівських шкіл, при яких працюють гуртки юних залізничників, брали до роботи на маленькій магістралі лише з 13 років.

Усіх дітей, кому цікава професія залізничника, щосуботи на 10.00 у Стрийському парку (Львів, вул. Івана Франка, 156) чекає Львівська дитяча залізниця. Додаткову інформацію про роботу гуртків можна отримати за телефоном у Львові 276-44-20.

Нагадаємо, що заняття у гуртку абсолютно безкоштовні.

Запрошуємо нових друзів до спільної праці і цікавого відпочинку!

дитяча-залізниця1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: