Львівська залізниця до весняно-літнього сезону підготувала 97 одиниць колійної техніки (фото)

Структурні підрозділи служби колії Львівської магістралі щорічно у зимовий період працюють над  ремонтом техніки, призначеної для виконання колійних робіт.  Перед весняно-літнім сезоном проводять комісійний огляд цих машин. Відповідну перевірку провели і у Львівському центрі механізації колійних робіт, що розташований у с. Великий Глибочок Тернопільської області, повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

У Центрі  механізації, який обслуговує всю Львівську залізницю, є передові машини, що виконують роботи з виправки та стабілізації колії. «Усі 25 одиниць техніки, які є в центрі, відремонтовані, пофарбовані та готові до виконання колійних робіт у 2014 році, — запевнив начальник Львівського центру механізації колійних робіт Анатолій Кочан. – До технічного обслуговування та ремонту машин у зимовий період були залучені й  машиністи, адже вони з ними працюють, а це — запорука того, що техніка надійно експлуатуватиметься увесь рік».

У тому, що техніка справна і готова до виконання робіт, впевнений і ревізор з безпеки руху поїздів та автотранспорту Тернопільської ревізорської дільниці Роман Сампара: «Техніка відповідає нормам для виконання завдань під час ремонту колій у 2014 році».

Водночас, за інформацією служби колії Львівської залізниці, загалом на магістралі до початку весняно-літніх робіт підготували 97 одиниць колійної техніки. Техніку готували на двох ремонтних підприємствах: у Колійно-ремонтних механічних майстернях у Самборі та пасажирському вагонному депо станції Тернопіль, де проводять капітальний та середній ремонт колійної техніки. Окрім того, для виконання поточних робіт були створені комісії та групи на підприємствах.

Довідково. У поточному році на Львівській залізниці заплановано реконструювати 23,3 км магістралей. Ці роботи залізничники виконуватимуть, зокрема, на ділянках Гребенів–Тухля та станція Гребенів – 3,5 км, Лавочкне–Бескид та станція Лавочне – 5,7 км, перегін Бескид-Скотарське – 1 км, Скотарське–Воловець та станція Скотарське – 4,4 км, перегін Сихів–Давидів – 7,1 км, а також станція Дубно – 1,5 км.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: