Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» розпочинає акцію збору пожертв

У Львові проходитиме спільна акція Благодійної установи Навчально-реабілітаційного центру «Джерело» та ювелірної компанії «Адамас» під гаслом «Весні назустріч – дітям на добро». Акція триватиме з 2 до 20 квітня 2014 року.

Метою акції є збір благодійних пожертв на можливість щоденного доїзду дітей та молоді з особливими потребами на програми Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Сьогодні на щоденних програмах центру займається 146 вихованців з ДЦП, аутизмом та різними комплексними порушеннями розумового та фізичного розвитку. Оскільки в Україні немає загальноосвітніх програм для дітей та молоді з важкими комплексними порушеннями розвитку, то саме в Центрі «Джерело» вони мають можливість навчатися, проходити реабілітаційні програми, реалізовувати свої вміння та інтегруватися у суспільство.

У ювелірних салонах «Адамас» буде встановлено по одній скляній скриньці для збору благодійних коштів за такими адресами: вул. Любінська, 104, проспект Червоної Калини у торговому центрі «Шувар», а також у торгово-розважальному центрі «King Cross Leopolis» на вул. Стрийській, 30.

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» дякує кожному за підтримку та небайдужість до потреб дітей та молоді з неповносправністю.

Довідка

Щоденний доїзд вихованців «Джерела» здійснюється шістьма спеціально обладнаними мікроавтобусами для перевезення осіб на інвалідних візках. Щомісячні витрати на пальне, оплату роботи водія та експедитора, ремонт та амортизацію одного мікроавтобуса становлять 8 960 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: