Парк «Горіховий гай» приберуть в рамках екологічної акції

В суботу, 5 квітня, відбудеться прибирання парку «Горіховий гай» в рамках екологічної акції «Зробимо Україну чистою». У 2014 році координатором акції у Львові виступає молодіжна організації «ПЛАСТ», повідомили у прес-службі ЛМР 

За підтримки управління молоді, сім’ї та спорту учасники Пласту з 7 квітня проводитимуть екоуроки в школах для дітей з метою виховання відповідального ставлення до довкілля та інформування про можливість безпосереднього долучення школярів до прибирання навколишнього середовища.

«Ще в січні було проведено координаційну нараду за участю виконавчих підрозділів міськради щодо підтримки заходу та координації роботи в рамках загальноміської толоки 12 квітня. Оскільки акція відбувається завдяки громадським організаціям і є відкритою, цьогоріч обов’язки щодо її координації взяли вихованці Пласту. Запрошуємо громадський сектор на наступний рік долучатися і очолювати цей процес», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту.

Загальноміське прибирання в рамках акції «Зробимо Україну чистою» відбудеться 12 квітня, проте і в інші дати можна доєднатися до акції та корисно і весело провести час з друзями, колегами чи сім’єю.

«До акції залучено дуже багато громадських, молодіжних, дитячих та спортивних організацій. Кожен собі вибрав територію, яку буде прибрано до Великодня. Ми закликаємо усіх мешканців також стати волонтерами для такої корисної справи і в суботу, 12 квітня, спільно з сусідами чи знайомими долучитися до прибирання. Це може бути маленька територія біля будинку, найближчий сквер, де ви гуляєте з дитиною, чи парк, в якому любите відпочивати. Приєднуйтеся до заходу і отримуйте справжнє задоволення від чистоти навкруги», - наголосила Христина Полякова, координатор акції «Зробимо Україну чистою» у Львові.

5 квітня будуть прибирати парк «Горіховий гай», вул. Бойківська. 11 квітня - Сихівський ліс, парк «Погулянка» (з боку вул. Пасічної), ліс (вул. П. Мирного), п’ятий парк («П'ятий парк» або «Білогорща» — лісопарк у Залізничному районі Львова між Левандівкою, Білогорщею та районом вулиці Курмановича). 12 квітня - Шевченківський гай, Високий замок, Митрополичі сади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: