Садовий розповів про значення прапора (відео)

На урочистому засіданні з нагоди відзначення 24-ї річниці підняття національного синьо-жовтого прапора над міською Ратушею зібрались представники міської влади, депутатського корпусу та громади Львова. З вітальним словом виступив міський голова Львова Андрій Садовий, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Цей прапор є символом нашої боротьби. Ви всі прекрасно пригадуєте ці емоції, сльози, коли 24 роки назад прапор піднявся над львівською Ратушею.

Усі роки ми дивилися на наш прапор з великою надією. Коли приймали Конституцію, коли була Помаранчева революція, але в цьому році наш прапор отримав більше наповнення, більший сенс. В цьому році цим прапором вкривали тіла загиблих. Небесна сотня – наші герої, які йшли з прапором на боротьбу і яких вбивали», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також мер Львова зазначив, що сьогодні важливо, аби національний прапор був символом єднання країни.

«Сьогодні надзвичайно важливо, щоб наш прапор був символом нашого єднання, щоб ми, як ніколи, були разом. В ці останні тижні до Львова приїжджає дуже багато студентів зі Сходу України, вони приїжджають з прапором.

Дуже важливо сьогодні не дати ворогу нас роз’єднати, ми маємо бути єдині. Коли ми разом, прапор буде дихати на повну і ми будемо ним пишатись. Сьогодні важливо, щоб наш прапор був символом нашої праці. Дуже часто ми створюємо собі ілюзії про добрих людей, які прийдуть і допоможуть. Наша країна досягне успіху тільки тоді, коли ми самі будемо успішними. Успіх здобувається важкою працею – інших варіантів нема. Не потрібно створювати ілюзій. Сьогодні багато країн говорять про Україну, але усі вони дивляться своїм особливим поглядом.

Це наша земля, тут жили наші батьки та прадіди. Зараз ми переживаємо дуже складні часи для держави, але з нами є наш прапор, який пам’ятає тисячолітню історію української нації. Сьогодні я гордий, що ми традиційно щорічно збираємось і я переконаний, що з кожним роком цей прапор буде все сильнішим та міцнішим. Слава Державному Прапору! Слава Україні!»,- наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: