Сех зустрілась з представником нової авіакомпанії

Голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех сьогодні обговорила подробиці діяльності у нашому регіоні нової авіакомпанії. Йдеться про  створену у Львові «Atlasjet Україна», яка є дочірнім підприємством турецької компанії «Atlasjet», повідомили Дивись. Інфо у прес-службі ЛОДА.

Найближчим часом «Atlasjet Україна» розпочне польоти на двох літаках А320. Згодом планується ще два літаки. Аеропорт «Бориспіль» та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького компанія використовуватиме як базові, а одним із перших рейсів буде «Львів-Київ».  Про це повідомив генеральний директор «Atlasjet Україна» Сергій Підгорецький.

«Ми не лоу-кост авіакомпанія. Ми не хочемо обдурювати людей і казати, що ми лоу-кост, якщо знаємо, що таких умов немає. У нас повноцінна авіакомпанія, з харчуванням на борту, але буде конкурувати з цінами лоу-косту. Це – найважливіше і, я думаю, люди самі відчують і визначаться, що їм вибрати», - сказав Сергій Підгорецький.

Очільник Львівщини Ірина Сех зазначила, що керівництво області зацікавлене у налагодженні взаємовигідних партнерських стосунків із авіакомпаніями, які готові здійснювати низку популярних серед населення області авіарейсів.

«Будемо максимально сприяти вашій діяльності. Якщо потрібна допомога від влади – ми завжди готові слухати і миттєво реагувати», - запевнила Ірина Сех.

Водночас турецький інвестор, окрім авіабізнесу, планує розвивати на Львівщині й інші напрямки.

«Ми вибрали Львів, тому що ми вважаємо, що це місто дасть нам можливість стартувати по всій Україні. У нас жодних претензій немає і ми сподіваємось, що так у нас буде і в подальшому. Після авіабізнесу ми плануємо інвестувати в будівельний і туристичний бізнес. Тільки в одному напрямку (авіаційному) сума інвестицій складає 15 млн. дол.США», - сказав віце-президент компанії «Atlasjet Україна» Ельхан Мамаджада.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: