Серед вихованців Дитячих клубів Львова стартував конкурс «Писанковий дивосвіт»

Конкурс «Писанковий дивосвіт» організовують Дитячі клуби Львова. В рамках школи писанкарства дітвора створювала основні великодні атрибути, а тепер найгарніші творіння представляються на розгляд львів’ян. До 10 квітня в соціальній мережі Facebook проходитиме голосування на найкращу писанку. Переможці визначатимуться за найбільшою кількістю «лайків» у двох номінаціях: «Традиційна писанка» (три вікові категорії: 6-9, 10-12, 13-16 років) та «Креативна писанка» (7-10 років, 11-16 років), повідомляє прес-служба ЛМР.

«Традиційно, напередодні великодніх свят в наших клубах проходить школа писанкарства. Цього року ми вирішили піти далі, та не лише навчити юне покоління цьому стародавньому мистецтву, а й представити творіння своїх маленьких майстрів на розгляд громади міста Львова. В останній день березня, ми в наших писанкарських осередках провели внутрішній конкурс і визначили 5 робіт, які подали на конкурс. Запрошуємо львів’ян переглянути писанки наших вихованців та допомогти визначити найкращі», - зазначила Людмила Бондарчук, директор Дитячих клубів Шевченківського району.

«Конкурсом «Писанковий дивосвіт» ми хочемо показати, які чудові творіння можна навчитися роботи в Дитячих клубах. Цього року школа писанкарства проходить у 18 клубах, в яких навчають, як і традиційному розпису, так і декоруванню писанок бісером, квілінгом, декупажуванням. Хоч конкурс вже розпочався, до Великодня залишається ще більше двох тижнів, тому Дитячі клуби запрошують усіх охочих не залишатись осторонь та приєднуватись до майстер-класів, щоб встигнути підготувати гарні писанки  до свят», - наголосила Ольга Каспришин, координатор діяльності Дитячих клубів Львова від міського управління молоді, сім’ї та спорту.

«Минулого року ми вже пробували малювати писанки і це просто чудово, що цього року ми зможемо не лише навчитись розпису, а й показати свої писанки усім мешканцям рідного міста», - розповідає Христина Бобанич, вихованка клубу «Сонечко» (вул. Мазепи, 13а).

Проголосувати за писанку, яка припаде до душі, зможе кожен, хто відвідає сторінку управління молоді, сім`ї та спорту у соціальній мережі Фейсбук від сьогодні й до 10 квітня за посиланням:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.735292976521287.1073741854.599073913476528&type=1

Нагородження переможців конкурсу «Писанковий дивосвіт» відбудеться 14 квітня о 16 год. у каплиці церкви св. Л.Оріоне після перегляду Великопосної вистави «Бджола мета», яку підготував Зразковий дитячо-юнацький хор «Радуниця».

Нагадаємо, що заняття в школі писанкарства та в гуртках Дитячих клубів Львова – безкоштовні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: