Затори у Львові є більшими, аніж у Києві, - експерт Яндексу (відео)

Затори у Львові насправді є більшими, аніж у Києві. У Києві багато автомобілів, але вони швидко їздять, а у Львові на один кілометр дороги припадає більше автомобілів, аніж у столиці.

Про це під час презентації у Львові заявив експерт Яндекс. Заторів в Україні Дмитро Мельник, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

За словами Мельника, на травневі свята усі автомобілісти їдуть у Львові й на вулиці міста припадає значно більше навантаження, аніж на вулиці Києва та Одеси.

Також експерти Яндексу оприлюднили перелік найаварійніших вулиць у Львові – це проспект Чорновола, вулиця Зелена – Романчука, вулиці Кульпарківська – Виговського, а також Стрийська – Наукова.

Нагадаємо, Яндекс.Затори тепер оцінюють завантаженість Львова за десятибальною шкалою. На головній сторінці Яндекса та на maps.yandex.ua з’явився “світлофор”, який показує мешканцям міста ситуацію на дорогах у балах. Від 1 до 3 балів — дороги вільні, 4–6 — рух ускладнено, 7–8 — серйозні затори, 9–10 — місто стоїть. Інформація оновлюється щочотири хвилини та доступна також у мобільних програмах Яндекс.Карти і Навігатор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: