Чиновника Талоху буде звільнено. Самооборона надалі вимагатиме звільнення наступних чиновників із списку одинадцяти

7 квітня начальника Укртрансінспекції у Львівській області Євгена Талоху буде звільнено зі займаної посади.  

«Підготовлено лист на погодження міністра на звільнення Євгена Талохи і як тільки він буде підписаний його зразу буде звільнено», ‒  повідомила прес-секретар Укртансінспекції Ірина Данилова.

За словами керівника Самооборони Львівщини Валерія Веремчука, суспільство сьогодні вимагає змін. «На жаль, нова влада дуже повільно реалізовує ці вимоги, а тому громадський тиск буде посилюватися на одіозних чиновників і кожен з них, яких назвав Люстраційний комітет  Львівщини має написати заяву на звільнення, щоб не загострювати ситуацію у суспільстві», - наголосив він.

Також Валерій Веремчук зазначив, що наступного тижня Самооборона продовжуватиме акцію  спротиву та пікетування до наступних чиновників із списку одинадцяти.

Нагадаємо, 2 квітня, у Львові Народна Самооборона Львівщини пікетувала начальника управління Укртрансінспекції у Львівській області Євгена Талоху. Активісти вимагали від чиновника режиму Януковича звільнитися з посади. Він сказав, що заява на звільнення вже написана. Проте він не зміг її показати, бо, за його словами, передав її на розгляд керівництва до Києва. Фактично звільнення Є.Талохи стало перемогою Люстраційного комітету Львівщини, який бореться зі старими, корумпованими кадрами в органах влади.

Прес-служба Народної Самооборони Львівщини

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: