Дуже скоро кожен чиновник відповість за свою діяльність і бездіяльність, - депутат

"Я свято вірив: ціною нашої крові, ціною життя Небесної сотні ми назавжди змінили людей та держави в цілому. Однак, на жаль, не ВСЕ і не ВСІ змінилися в нашій багатостраждальній неньці Україні і, зокрема, на моїй малій Батьківщині – Турківщині. Чиновники, які при владі ще з часів Радянського союзу, свої інтереси ставлять вище національних. Я зіткнувся з несприйняттям ідей радикальної програми, яку запропонували я та моя команда. Це несприйняття перейшло у наступаючий спротив, що проявилося у нападках на сім’ю мого друга, бо, як я розумію, мої радикальні промови на віче в Турці комусь здалися прямою загрозою для їхніх владних крісел", - йдеться у заяві депутата Турківської районної ради Львівської області Лабецького Олександра Мироновича.

"Вдячний усім, хто підтримував мене і подав мою кандидатуру на посаду голови Турківської РДА. Незважаючи на важкі поранення та необхідність довготривалого лікування та реабілітації, я був готовий іти працювати задля нового майбутнього нашої держави, і в першу чергу задля розвитку мого рідного гірського району і кожного села в ньому. Навіть ризикуючи власним здоров’ям і не до кінця залікувавши рани.

Хочу заспокоїти цю вічно молоду комсомольську владу: не претендую на жодне крісло в районі. Але впевнений, дуже скоро кожен чиновник відповість за свою діяльність і бездіяльність, бо революція продовжується. Партійні інтриги, квотний принцип формування влади, інтереси кандидатів у народні депутати з сусіднього району, підміна цінностей, перетягування ковдри патріотизму на себе – не за те ми боролися на Майдані!

Я і мої побратими дали клятву крові пролитій на Майдані та хлопцям і дівчатам з Небесної сотні - не брати посад і грошей взамін за зраду інтересів народу України і продовжити справу РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ до повної її перемоги. І ми не зрадимо їх!

Вірю, що моя рідна Турківщина буде найрозвинутішим районом Карпатського регіону. І буду робити все, що в моїх силах, як рядовий житель села Бітля, як молодий депутат районної ради. Слава Україні!

P.S. Олександр Лабецький є єдиним депутатом всіх рівнів, який отримав 3 вогнепальні поранення на Майдані. В рідному Турківському районі його висунули на посаду голови РДА. Він відмовився від пропонованої посади

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: