Працівники Львівської мерії долучаться до загальноміської толоки

Прибрав у власній квартирі – прибери й у рідному місті. Вже традиційно в другу неділю квітня, в рамках програми «З нами місто розквітає», у Львові пройде загальноміська толока, до участі в якій закликають усіх охочих. Зокрема, наразі зголосилось понад 3 тис. людей, повідомили у прес-службі ЛМР.

Окрім прибирань, у день загальноміської толоки планують висадити близько 500 зелених насаджень. Допомогти впорядкувати місто вже зголосились курсанти та викладачі Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, релігійні громади Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів, Свідків Єгови, громадські організації «Самі», «Екологічний опір», ПрАТ «Фарлеп-Інвест», державні установи, такі як ЛМР, ЛОДА, Головне управління Міндоходів у Львівській області, депутати обласної та міської ради.

Зокрема, управлінням екології та благоустрою ЛМР створено графік прибирань для працівників міськради, за яким конкретні структурні підрозділи закріплено за певними парками, лісопарками, центральною територією та іншими зеленими зонами міста.

Нагадаємо, торік під час одноденної акції управління екології та благоустрою ЛМР «З нами місто розквітає», до участі в якій було залучено понад 5600 тис осіб, вдалося вивезти з міських парків, скверів та прибудинкових територій міста 1409 кубометрів сміття. Також було висаджено понад 650 дерев та 1,8 тис. кущів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: