Сьогодні в рамках фестивалю «Японська весна» відбудеться лекція з менеджменту та концерт японських барабанщиків

Сьогодні розпочинається фестиваль «Японська весна у Львові», який триватиме з 4 до 6 квітня 2014 року. Фестиваль організовує Українсько-Японський Центр НТУУ КПІ, за підтримки Посольства Японії в Україні та Львівської міської ради. Головний партнер – ГО «Форум видавців».

Як повідомляють в управлінні внутрішньої політики ЛМР, у рамках фестивалю на сьогодні заплановано такі заходи: лекція з менеджменту та концерт японських барабанщиків, гурту «ЦУНАҐАРІ ТАЙКО».

О 16.00 год. у приміщенні Львівської бізнес-школи відбудеться семінар «Конкурентні моделі менеджменту: Японська філософія КАЙДЗЕН». На цьому семінарі українські власники бізнесу ознайомлять учасників з основними поняттями, принципами, інструментами КАЙДЗЕН та розкажуть, де і як можна застосувати філософію «постійного вдосконалення». Лекція відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35a, ауд. 113. Організатор лекції – КАЙДЗЕН Клуб в Україні, за підтримки Посольства Японії в Україні, Львівської міської ради, Українсько-Японського Центру НТУУ «КПІ» та Львівської бізнес-школи.

Пізніше, о 19.00 год., у Першому українському театрі для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11) відбудеться концерт гурту з Франції «ЦУНАҐАРІ ТАЙКО», який  представить гру на японських барабанах – тайко. У програмі музична композиція «Аматерасу», на основі древньої японської легенди «Про Сусаноо та Аматерасу».

На відкритті фестивалю планується виступ Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Тоічі Саката.

Крім того, сьогодні розпочинають роботу виставки традиційного японського мистецтва: ікебана, кімоно, каліграфії, ляльок, гравюр, дизайну, ремісничих виробів з 47 префектур Японії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: