У Львові пройде конкурс «Міні-принц та принцеса Львова-2014»

13 квітня, о 18:00, на сцені Львівської філармонії відбудеться Гранд-фінал головного дитячого конкурсу краси, моди і таланту «Міні-принц та принцеса Львова-2014», повідомили у Львівській обласній філармонії.

Цьогоріч у фіналі фестивалю візьмуть участь понад 30 дітей, у трьох категоріях, передував фіналу кастинг, в якому прийняло участь близько 120 дітей, а також півфінал, де професійні хореографи та режисери відбирали найбільш артистичніших дітей, які покажуть глядачам свою дитячу безпосередність та таланти вже на великій сцені.

Темою чи гаслами фестивалю, цього року, оргкомітет конкурсу виділив бачення дітей стосовно усіх тих подій які відбувалися в недалекому минулому і є актуальними зараз в нашій країні, тобто це європейське майбутнє України, її єдність та мир на Землі.

У першому виході маленькі учасники засвідчать свою українську державницьку позицію з її культурними надбаннями. Діти позицінуватимуть себе патріотами своєї Батьківщини, вболіваючи за її єдність, процвітання та успішне майбутнє.

Другий вихід – флеш-моб, в якому учасники продемонструють свою позицію на події в країні, у контексті протистояння між Україною та Росією та  виступлять за мир на всій планеті. А у третьому виході демонтруватимуть вечірні наряди у стилістиці країн що входять у Європейське спів-товариство.

За словами голови оргкомітету Володимира Місяйла: «Основний меседж цієї частини дитячого фестивалю полягає у тому, щоб дорослі, приймаючи на себе виклики, йдучи на ті чи інші доленосні кроки, ухвалюючи радикальні та історичні рішення, думали не про матеріальні цінності чи втамування свїх карколомних фантазій і стратегій, а ніколи не забували про дітей, яким, насправді, і будувати заможню, щасливу та успішну Україну, а ще аби наші діти ніколи не знали і на власні очі не бачили  що таке справжня війна, з її кровопролиттям, болем і розрухою. Все дійство відбуватиметься «по-дитячому» щиро, без фальші та з чудовим мистецьким і художнім підходом».

Переможці Гранд-шоу фестивалю краси і таланту «Міні-принц та принцеса Львова-2014» отримають запрошення стати обличчями торгових марок, брендів, компаній, і представлятимуть Україну на міжнародних і всеукраїнських конкурсах.

Зірковими гостями дитячого свята краси і таланту стануть випускники продюсорського центру «Star School», Свої незабутні номери глядачам подарують  балети «Едельвейс», «Фортуна Денс» а ходожню частину забезпечить театр танцю «Мадрін» (режисер Марина Васильєва).

Цікаві несподіванки маленьких учасників та гостей фестивалю чекають у фойє філармонії, де перед концертом відбуватиметься яскраве казкове дійство, а розважатимуть усіх сучасні герої з відомих кінофільмів та мультфільмів. Це, зокрема, Джонні Деп  із «Піратів Карибського моря», улюблені дитячі персонажі «Маша і Медвідь», веселий Шрек та інші. А також до вашої ваги відбуватимуться цікаві розіграші та конкурси.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: