Військовим зробили подарунки (фото)

Українці підтримують Збройні Сили України не лише централізовано, але й надають адресну допомогу конкретним підрозділам. Формула проста: благочинні внески і пожертви скеровуються на укомплектування усім необхідним особового складу бойових частин.

Потреби у масштабах війська, звичайно, величезні. Однак, спільними зусиллями їх можна задовольнити. До прикладу, 11 представників асоціації приватних нотаріусів Львівщини та троє місцевих підприємців назбирали майже сім тисяч гривень. На ці кошти було вирішено придбати комплект рейдового та бівуачного обладнання для однієї з механізованих військових частин.

Зважаючи на те, що попит на подібне майно значно виріс, у фіналі вийшло закупити десять сучасних наплічників від 40 до 75 літрів об’єму, таку ж кількість спальних мішків і туристичних килимків. І, як додаток до усього вищеперерахованого – десять потужних нашоломних ліхтарів. Увесь цей скарб відправився сьогодні до однієї з механізованих частин оперативного командування «Північ».

Звичайно, це мінімум з переліку усього необхідного солдатові у полі. Проте, принаймні одне піхотне відділення вже буде частково забезпечено необхідними для дій у польових умовах речами.

– Українці показали, що суспільство готове допомагати нашому війську. Щоби зупинити агресора потрібно мати добре оснащені Збройні Сили. Адже той, хто не годує свою армію, врешті-решт буде годувати загарбника, – говорить представник асоціації нотаріусів Львівщини Ігор Гірник.

Військовослужбовцям подарунок прийшовся до смаку.

–                   Сучасне обладнання нам дуже потрібно. Адже хороший наплічник – це друга, після зручного взуття, корисна річ для піхотинця на марші. А килимки і спальні мішки дозволять краще відпочити і відновитись під час занять на полігоні. Ми вдячні за подарунки нашим гостям, – сказав молодший сержант військової служби за контрактом Тарас Книш.

Відзначимо, що передане солдатам майно було відразу обліковано у військовій частині і закріплено за відповідними службами.

Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

солдати2 солдати3 солдати4 солдати5

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: