Hyundai можуть повернутись через 3-4 місяці, - міністр

Швидкісні потяги «Інтерсіті+» (Hyundai) повернуться до роботи на залізницю після ремонту через 3-4 місяці

Про це повідомив міністр інфраструктури України Максим Бурбак учора в Донецьку, передає Еспресо.TV з посиланням на УНІАН.

Бурбак нагадав, що зараз Генпрокуратура відкрила кримінальну справу за фактом використання поїздів Hyundai, які були технічно несправними, що "могло призвести до поганих наслідків".

Також міністр повідомив, що поки ці поїзди знаходяться на гарантії, корейські виробники прибудуть в Україну для усунення всіх несправностей.

«Наступного тижня до Києва прибудуть представники виробника з Південної Кореї, з якими будуть обговорюватися деталі. Бо поїзди перебувають на ремонті, - пояснив Бурбак. - Наш інститут входить в систему «Укрзалізниці», шукає технологічне рішення ремонту, і в принципі, воно є. Але на даний момент потяги знаходяться ще на гарантії. Вони всі зняті для того, щоб провести їх техобслуговування і усунути всі неполадки, щоб вони були безпечними».

Як раніше повідомляло Еспресо.TV, розслідування появи тріщин в поїздах Hyundai показало, що вони викликані прорахунками конструкторів компанії-виробника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: