Український авіаринок отримав нового перевізника (відео)

Із травня на український авіаринок виходить новостворена українська Авіакомпанія «Атласджет Україна», яка є афілійованим представником Atlasjet Airlines (Туреччина) в Україні.

Учора, 4 квітня, ввечері у ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» відбулась офіційна презентація авіакомпанії, інформує кореспондент Дивись. Інфо.  

Як розповів генеральний директор Авіакомпанії Сергій Підгородецький, перші рейси авіакомпанія виконає із аеропорту «Львів» уже у травні.

Компанія планує здійснювати рейси : Львів – Київ, Київ – Донецьк, Київ – Одеса, Київ – Харків, рейси у Стамбул та Росію.

За словами Сергія Підгородецького, на початку своєї діяльності компанія виконуватиме сім рейсів на тиждень, а уже до кінця року має намір придбати ще один літак.

Також у планах до літа 2015 року збільшення кількості повітряних суден до 10 штук.

Як повідомили представники компанії, загалом фірма має 12 льотних тренажерів та власну школу пілотів, де навчаються 120 пілотів на рік.

Відтак, заплановане відкриття льотної академії і в Україні. У МА «Львів» також буде створено допоміжну компанію технічної підтримки літаків.

Як пройшла презентація компанії у ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» - дивіться у відео Дивись. Інфо:


Нагадаємо, на даний момент Авіакомпанія «АТЛАСДЖЕТ Україна» завершила процес сертифікаційних заходів по отриманню сертифікату експлуатанта з правом виконання комерційних пасажирських та вантажних перевезень.

Повітряний флот авіакомпанії – три літаки типу Airbus 320 (А320), аеропорт базування: Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, та Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

«Незважаючи на фінансову кризу та складний хід розвитку політичної ситуації в Україні, авіакомпанія виявляє тверді наміри по залученню інвестицій для організації та розвитку сучасної рівноправної та конкурентоздатної діяльності в сфері цивільної авіації України», – зазначають в Авіакомпанії.

З відкриттям регулярних авіаційних рейсів на внутрішніх та міжнародних маршрутах, нами буде створено додатково до існуючих, близько 350 – 400 робочих місць для фахівців – громадян України, які будуть задіяні у робочому процесі авіакомпанії.

Досвід бізнес – партнера Atlasjet Airlines (Туреччина) та кращі його традиції по обслуговуванню пасажирів, будуть впроваджені з перших днів діяльності авіакомпанії. Компанія працює в напрямку створення комфортних та безпечних умов для пасажирів.

Стратегічна політика авіакомпанії полягає у наданні повного пакету повноцінних послуг для авіапасажира, а саме: бортове харчування, безкоштовна реєстрація на авіарейси, безкоштовне перевезення багажу до 40 кг., і поклажі пасажира до 10 кг., літаки обладнані бізнес та економ класами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: