Військовий комісар назвав підприємства, які ухиляються від поставки техніки

На ім'я міського голови Львова Андрія Садового надійшло звернення від військового комісара Галицько – Франківського об’єднаного районного військового комісаріату м.Львова С.Бабича щодо виконання Указу т.в.о.Президента України  «Про проведення часткової мобілізації», повідомили у прес-службі ЛМР.

Відповідно до вказаного Указу, військовими комісаріатами проводяться заходи з призову військовозобов’язаних при мобілізації та поставки техніки національної економіки з підприємств, установ та організацій, не залежно від форми власності для потреб Збройних Сил України.

«В цілому, громадяни, військовозобов’язані, керівники підприємств Львова сприяють військовим комісаріатам та з розумінням ставляться до заходів з мобілізації. З кращих можна назвати ВАТ «Тротолла», ПАТ «Львівський хімічний завод».

Разом з тим свідомо ігнорують військово-транспортний обов’язок та ухиляються від сприяння військовому комісаріату у проведенні мобілізаційних заходів  ТзОВ «ОЛМАР», корпорація БП «Карпатбуд», ТзОВ «Міра і К», - йдеться у листі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: