Фальсифікаторам не місце у виборчих комісіях, - Кадикало

На Львівщині необхідно підтримати ініціативу люстрації тих членів виборчих комісій, які під час попередніх виборів були помічені у фальсифікаціях.

Про це сьогодні, 5 квітня, заявив координатор Львівського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Ю.В.Тимошенко Микола Кадикало під час розширеної наради у Львові за участю партійців та депутатів усіх рівнів.

Раніше з такою ініціативою виступив Комітет виборців України. На думку Миколи Кадикала, люстрацію потрібно впроваджувати шляхом створення і оприлюднення списків фальсифікаторів, аби не допустити їх повторної участі у роботі комісій під час президентських виборів.

«Потрібно проводити люстрацію не тільки представників влади, але і тих членів комісій, які під час попередніх виборів були помічені у фальсифікаціях», -- заявив координатор львівського обласного виборчого штабу.

Під час наради партійці також обговорили проблематику формування організаційної структури партійних штабів у області та погодили робочі моменти з організації виборчого процесу на Львівщині.

Прес-центр Львівського обласного виборчого штабу ВО «Батьківщина»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: