Активісти у Львові почали виконувати роботу управління транспорту (фото)

Активісти руху "За якісний транспорт" спільно із членами ГО "Українське товариство захисту і розвитку електротранспорту" розпочали проект розміщення на зупинках громадського транспорту трафаретів із інформацією про автобусні маршрути, які на цих зупинках зупиняються.

" Складається враження, що влада Львова робить все для розвитку спілкування львів'ян і гостей міста. Частину зупинок громадського транспорту взагалі не обладнано відповідними дорожніми знаками, тож знайти їх можна за скупченнями людей на тротуарі, там, де знаки встановлені, на них часто відсутня інформація про маршрути" - говорять активісти.

Відповідно до правил благоустрою міста Львова облаштування і утримання зупинок громадського транспорту належить до компетенції ЛКП "Львівелектротранс", а також райдержадміністрацій.
" - У нормативно-правових актах Кабінету Міністрів прямо вказано, яким чином має бути облаштована зупинка, яка інформація на ній має бути розміщена. Проте в українських реаліях вимагати від влади виконання законів - справа марна. Значно простіше зусиллями громадськості зробити хоча б щось для облаштування зупинок". - кажуть активісти.

Перші трафарети були розміщені на зупинках в районі перехрестя "Пасічна - Личаківська - Тракт Глинянський" - тут на міські маршрути сідають гості міста, які прибувають на Автостанцію №6 із районів Золочева та Перемишлян.

На трафаретах зазначено номери маршрутів, вулиці прямування цих маршрутів, а також інформацію про перевізників, що обслуговують ці автобусні маршрути.

Також подані координати структур, відповідальних за санітарно-технічний стан зупинок та за якісні перевезення на маршрутах.

графік1 графік2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: