Кримські дітки змогли безкоштовно побувати на цирковій виставі

Кримські діти разом зі своїми батьками безкоштовно побували на виставах у Львівському державному цирку. Таку можливість їм надав директор цирку Роман Миронович Пришляк, який відгукнувся на ініціативу голови Львівської обласної ради Петра Колодія щодо долучення до організації дозвілля жителів Криму на Львівщині, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Відзначимо, 2 березня 2014 року голова Львівської обласної ради Петро Колодій у зв’язку із ситуацією в Криму, запросив місцевих жителів приїжджати на Львівщину для тимчасового поселення.

На сьогодні кількість тих, хто відгукнувся на запрошення і приїхав до Львівської області становить близько 1,5 тисячі осіб.

Окрім поселення кримчан, на Львівщині також дбають про якісне проведення дозвілля. Зокрема, за ініціативи та за сприяння голови Львівської обласної ради Петра Колодія жителі українського півострова мали можливість побувати на концерті в Львівському національний театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. Також кримчани побували на цікавій екскурсії, яку їм провів відомий львів’янин Петро Радковець.

Не залишили поза увагою і кримських дітей, які мали можливість разом зі своїми батьками переглянути цікаві циркові вистави. Зокрема, директор Львівського державного цирку відгукнувся на ініціативу очільника обласної ради щодо долучення до організації дозвілля для жителів Криму

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: