Львівські журналісти, блогери та молодіжні лідери відвідають Херсонщину

Музичний гурт "Хочу ЩЕ!" спільно із Студентською інформаційною мережею, Центром інформаційних досліджень "Меридіан" та львівськими журналістами і молодіжними блогерами за інформаційної підтримки ТРК «Львів» виїжджають на Херсонщину (перебуватимуть там з 10 по 12 квітня), аби підтримати українських вояків на передових позиціях. Окрім інформаційного обміну між регіонами, львівська делегація підбадьорить військових живим виступом гурту, пасками та писанками від галицьких господинь та меценатів.

Вперше зі Львова їде молодіжна делегація, щоб започаткувати сталу інформаційну співпрацю із херсонцями та підтримувати наших військових у протистоянні російській агресії.

Херсонщина, як край, стала відкриттям для львів’ян, тут відсутній сепаратизм, незабуті українські традиції та досить високий український дух в усвідомленні захисту української державності.

Мета акції: підтримати українських вояків на південних рубежах України, познайомитися із молодіжними середовищами Херсонщини. Запуск спільних молодіжних ініціатив «Захід-Південь» на підтримку Херсонщини в умовах військової агресії Росії в Криму.

Детальну інформацію (чи задати запитання у форматі форуму) можна одержати на таких ресурсах:

http://localbloggerinfo.blogspot.com/

та Internet TV «ВІКНО» в Ютюбі

або за телефоном: +38(066) 9059932

Партнери на Львівщині і Херсонщині:

ТРК «Львів», факультет журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, «Концерн Хлібпром», Фонд розвитку локальних мас медіа та журналістської освіти «Четвертий вимір» (м. Львів), Фундація сприяння громадянської активності (м. Херсон), ГО «Нова генерація» (м. Херсон), Новокаховська міська громадська молодіжна організація "Перспектива" (м. Нова Каховка, Херсонська область).

Зігрій пасхальним теплом та підтримай молитвою українське військо!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: