Правоохоронці Львівщини вилучили з незаконного обігу понад 1,5 мільйони пачок контрафактних тютюнових виробів

Протягом 2013 та першого кварталу 2014 року, правоохоронці Львівщини вилучили з незаконного обігу понад 1,5 мільйони пачок контрафактних тютюнових виробів, більше 30 тон тютюнової суміші готової для упакування в сигарети, 3,6 мільйони підроблених марок акцизного збору. Окрім того, вилучено понад 80 тисяч одиниць контрафактної лікеро-горілчаної продукції, 5,5 тисяч літрів спирту та спиртової суміші, а також вилучено грошові кошти у сумі 160 тисяч доларів США.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю протягом 2013 та першого кварталу 2014 року відкрили 160 кримінальних проваджень щодо незаконного виготовлення, зберігання та реалізації підакцизних товарів та розкрадання коштів виробника лікеро-горілчаної продукції. 67 кримінальних провадження скеровано в суд.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу понад 1,5 мільйони пачок контрафактних тютюнових виробів, більше 30 тон тютюнової суміші готової для упакування в сигарети, 3,6 мільйони підроблених марок акцизного збору. Окрім того, вилучено понад 80 тисяч одиниць контрафактної лікеро-горілчаної продукції, 5,5 тисяч літрів спирту та спиртової суміші, а також вилучено грошові кошти у сумі 160 тисяч доларів США.

Так, працівники ДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області  у серпні 2013 року та на початку 2014 року припинили діяльність трьох «підпільних» фабрик з виготовлення контрафактних тютюнових виробів, які реалізовувались у Львівській області та інших регіонах держави.

До прикладу, у травні минулого року правоохоронці викрили у Сумській області підприємство на якому незаконно виробляли понад 3 мільйони контрафактних пачок сигарет у місяць. Суд зобов’язав кожного з двох організаторів незаконної діяльності фабрики сплати штраф у сумі по 3,8 мільйони гривень з конфіскацією вилученого обладнання та майна.

Окрім того, працівники міліції припинили діяльність семи «підпільних» цехів з виготовлення фальсифікованої горілки, матеріали по шістьох справах скеровано до суду.

Окрім того, працівники міліції систематично проводять заходи щодо припинення на території області незаконниого виробництва алкогольної продукції. Припинено діяльність 7 «підпільних» цехів з виготовлення.

 

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: