Депутати обласної ради пропонують розподілити 2 млн 233 тис. 500 гривень на дофінансування кількох обласних програм

На засіданні комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради, яка відбулася 8 квітня, депутати визначили чотири програми, на які буде додатково розподілено кошти в розмірі 2 млн 233 тис. 500 грн.

Ця сума виникла за рахунок залишку коштів загального фонду, що утворився на початок 2014 року.

Зокрема, за загальним фондом передбачаються кошти для реалізації програми підтримки спорту у сільській місцевості в сумі 500 тис. грн. Також на 500 тис. грн пропонується дофінансування одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за зверненням до голови обласної державної адміністрації відповідно до Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017 роки. Разом з тим, пропонується виділити залишкові кошти на дофінансування Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки.

Водночас на засіданні комісії депутати підтримали питання щодо фінансування одразу двох програм – Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового комплексу Львівської області на 2013-2015 роки та Програми розвитку комунального лісового господарства Львівщини на 2012-2015 роки, які пропонується об’єднати в одну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: