Гураля знову не було на місці

Сьогодні у Львові вкотре представники громадськості пікетували будівлю обласної прокуратури. Активісти вимагали зустрічі з Володимиром Гуралем.

Однак, прокурора Львівщини знову не було у приміщенні прокуратури, він нібито у відрядженні, - передає кореспондент «Погляду» з місця події.

Спершу активісти намагалися потрапити всередину, але двері виявились заблокованими, відтак вони фактично вичавили їх і прорвалися всередину.

Після цього роздратовані пікетувальники зайшли у кабінет першого заступника прокурора Володимира Брезденя, який і розпочав прийом. На прийом прийшли, зокрема, підприємці з «Привокзального ринку» і громадяни, які скаржились, що вже довгий час не можуть отримати щодо своїх справ відповідь від прокуратура області, так само не можуть потрапити на прийом до керівництва.

Крім цього представники громадських організацій вкотре висловили своє обурення з првиоду призначенням Володимира Гураля на посаду прокурора області і заявила, що єдиний вихід у «антинародного» прокурора – піти у відставку.

Зараз у прокуратурі триває прийом громадян, активісти все ще перебувають у прокуратурі, але уже почали розходитись.

Додамо, що пікетувальники вкрай роздратовані тим,  що вже майже місяць після свого призначення Володимир Гураль уникає зустрічі з ними.

Відтак вони заявляють, що прийдуть наступного разу до прокуратури, коли у Гураля буде прийомний день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: