На Львівщині стартував проект для жінок

У Львівській області проаналізують ситуацію щодо дотримання репродуктивних прав жінок з проблемами опорно-рухового апарату (зокрема, доступності закладів охорони здоров'я, жіночих консультацій та пологових будинків для маломобільних груп населення) та привертатимуть увагу медиків до проблем в отриманні послуг з репродуктивного здоров'я жінок з інвалідністю та особливостей надання послуг у цьому напрямку, повідомили у прес-службі ЛМР.

Про цілі проекту „Репродуктивне здоров’я жінок з порушенням опорно-рухового апарату у Львівській області”, який здійснюватиме громадська організація „Львівське обласне відділення Українського фонду „Реабілітація інвалідів”, розповіли під час круглого столу 8 квітня у Львівській обласній раді керівник громадської організації „Львівське обласне відділення Українського фонду „Реабілітація інвалідів” Ярослав Грибальський та керівник проекту Наталя Курило.

У засіданні круглого столу взяла участь секретар постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту населення Львівської обласної ради Олеся Байко. Депутат Львівської обласної ради подякувала тим, хто реалізовуватиме цей проект у Львівській області. Олеся Байко наголосила на тому, що постійна комісія, до складу якої вона входить, надаватиме необхідну підтримку для втілення проекту у життя.

Також в обговоренні окресленої проблеми і визначенні шляхів співпраці різних інституцій, зокрема, закладів охорони здоров’я та соціального захисту, для досягнення поставлених цілей взяли участь представники департаменту охорони здоров’я та департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, управління охорони здоров’я, соціального захисту Львівської міської ради, представники громадських організацій осіб з інвалідністю, студенти за фахом „фізична реабілітація” Львівського державного університету фізичної культури та за фахом „соціологія та соціальна робота” НУ „Львівська політехніка”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: