«Свобода» взялась за суддів

Фракція ВО «Свобода» у Львівській обласній раді підтримає звернення до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про притягнення до відповідальності суддів, які у листопаді 2013 року намагалися заборонити Євромайдан у Львові. Однак проголосує за це питання, коли воно буде внесене на сесію відповідно до законодавства та Регламенту обласної ради. Про це повідомив голова фракції ВО «Свобода» Андрій Холявка.

Як зазначив голова фракції, пропозицію було внесено депутатом від НРУ в сесійній залі «з голосу», проект рішення не пройшов розгляду на засіданні профільної комісії, як це належить за Регламентом обласної ради, не був оприлюднений на сайті облради, відповідно до законодавства про доступ до публічної інформації.

«Фракція ВО «Свобода» виступає за те, аби посадовці та судді, причетні до незаконних рішень в період акцій національного спротиву, відповіли за це. І як тільки проект рішення буде внесено на сесію із дотриманням Регламенту та законодавства, ми проголосуємо за нього», - зазначив свободівець.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: