У Львівській філармонії відбудеться вечір віолончельної музики

8 квітня у Львівській філармонії відбудеться вечір віолончельної музики. Концертний зал ім. С. Людкевича Львівської обласної філармонії представить вишукану програму, яка буде цікава і вимогливим меломанам, і широкій публіці, повідомили у прес-службі Львівської обласної філармонії.

Відомі львівські музиканти Тарас Менцінський, Зінаїда Остафійчук разом з Модестом Менцінським, Назаром Федюком та Cимфонічним оркестром ЛНМА ім М. Лисенка виконають шедеври віолончельної музики К. Сен-Санса, С. Рахманінова, В. Баргіеля, К. Давидова і М. Бруха. Програма концерту є ретроспективою стилістики романтизму: від тонкої лірики, типової для К. Сен-Санса, С. Рахманінова до постромантичних філософських узагальнень М. Бруха.

Кожному солісту цього концерту притаманний універсальний професіоналізм. Музикантам підвладні як тонкощі барокової специфіки, так і сучасні прийоми звуковидобування, що дозволяє їм прекрасно відчувати класичну форму і романтичну гармонію. Кожен чудово виконує українську музику, європейську класику і сучасний репертуар. Багато в чому саме така універсальна майстерність дозволяє цим артистам демонструвати приголомшливу красу звуку і темброве багатство інструментів. Звертання виконавців до музики романтичної і постромантичної епохи цілковито проявляє їх художнє проникнення в таємниці звуковидобування, яке, по суті, є головним критерієм найвищої майстерності.

Концерт розпочнеться о 19.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: