У Львівській облраді зберуться депутати першого демократичного скликання

Засідання обласних обранців першого демократичного скликання відбудеться завтра, 9 квітня, об 11.00 годині. Воно приурочене 24-ій річниці від дня підняття Державного Прапора України над сесійною залою ради та Львівською оперою, повідомили у прес-службі ЛОР.  

Зокрема, депутати першого демократичного скликання обговорять політичну ситуацію в країні, а також зачитають прийняту стосовно цього питання резолюцію. Водночас вони обговорять питання про співпрацю місцевої влади Львівщини з центральною владою.

Як зазначив колишній депутат обласної ради Всеволод Іськів, саме завтра, 9 квітня, виповнюється 24 роки від дня, коли депутати першого демократичного скликання у Львівському театрі опери і балету імені Івана Франка (зараз Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької) відбулося перше засідання Львівської обласної ради Першого демократичного скликання. Над будинком театру було піднято синьо-жовтий прапор і під час відкриття з оркестрової ями вперше прозвучала мелодія Гімну «Ще не вмерла Україна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: