У Львові пройшла "Японська весна"

У п’ятницю розпочався фестиваль «Японська весна у Львові», який тривав до 6 квітня. Фестиваль організували Українсько-Японський Центр НТУУ КПІ, за підтримки Посольства Японії в Україні та Львівської міської ради. Головний партнер – ГО «Форум видавців», повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомили  в управлінні внутрішньої політики ЛМР, метою фестивалю стало бажання глибше пізнати багатогранну японську культуру, продемонструвати красу української, за допомогою діалогу знайти спільне бачення мистецького вектору, за яким сьогодні прямує багато країн. Такі різні й водночас схожі українська та японська творчі традиції яскраво демонструють невичерпну гаму кольорів світу.

Коротко про те, які мистецькі акції відбулись під час фестивалю:

4 квітня – лекція «Конкурентні  моделі менеджменту: японська філософія КАЙДЗЕН» та концерт японських барабанщиків, гурту з Франції «ЦУНАГАРІ ТАЙКО»;

5 квітня – майстер-класи з орігамі та фурошікі, лекція «Туристична Японія», демонстрація виготовлення рисових кульок мочіцукі та демонстрація ікебана;

6 квітня – майстер-класи з  каліграфії та орігамі, лекція «Японія : особистий досвід», демонстрація чайної церемонії, лекція «Діалог з Японією: Вічний Революціонер і Телепень – Ви хочете бути вічним революціонером, а ми хочемо бути телепнем».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: