У Львові відбулись змагання з боротьби самбо

В суботу, 5 квітня, на базі Спортивного клубу армії (СКА, вул. Клепарівська, 39) в залі боротьби проводились змагання «Кубок Лева з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2000-2002 рр. н. та 2003-2005 рр. н.». В заході взяли участь 120 спортсменів із дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова. Також на турнір завітали вихованці Перемишлянської ДЮСШ, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Проведені змагання дали змогу всім охочим відчути неймовірний бойовий дух, який панував у залі. Як спортсмени, так і глядачі з величезним задоволенням взяли участь у цьому заході та залишились з безліччю позитивних вражень. Ми раді, що спортивні заходи стають все більш популярними у нашому місті, прививаючи при цьому людям прагнення  бути здоровими та мужніми», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

В підсумку, найкращою школою стала КДЮСШ №1 (Спортивний клуб армії), вихованці якої виявилися найспритнішими на килимі. Вихованці ЛДЮСШ “Олімпія” (Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради) вибороли для своєї школи 2 командне місце, а вихованці СДЮШОР “Богатир” (ЛОО ФСТ “Колос”) вибороли третє командне місце.

«Впевнена, що описати враження від цих змагань кількома реченнями буде важко. Це просто потрібно бачити, а ще краще взяти у цьому участь. Адже, такого роду змагання проводяться з високим рівнем підготовки та усвідомлення їх значущості у формуванні здорового способу життя. Пишаємось нашими спортсменами та вітаємо переможців змагань», - додає Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту ЛМР.

Захід проведено львівською дитячо-юнацькою спортивною школою “Олімпія” за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Головний суддя Юнак Роман Михайлович – суддя міжнародної категорії екстра-класу, старший тренер ЛДЮСШ «Олімпія».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: