У Міністерстві екології нічого сказати депутатам, - депутат (відео)

Сьогодні, 8 квітня, депутати Львівської обласної ради повернулися до розгляду питання про стан виконання рішення Львівської облради щодо погодження Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуть у межах ділянки Олеська, між державою Україна, компанією "Шеврон Юкрейн Б. В." та ТзОВ "Надра Олеська".

Після обговорення голова ЛОР Петро Колодій запропонував відправити питання на доопрацювання, адже, на його думку, на сьогодні питання не є готовим до розгляду. Депутатів обурило те, що після погодження Угоди, коли на сесію ЛОР особисто приїздив екс-міністр палива та енергетики Ставицький, обіцяні 90 млн грн на рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища не надійшли.

Відповідно, депутат фракції Народного Руху України Олександр Ганущин запропонував взагалі скасувати угоду, якщо уряд не виконає своїх зобов'язань. Натомість, голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик сказав, що обласна рада не має таких повноважень, адже є правове поле, в якому цю угоду підписували.

Ганущин запропонував внести поправки та визнати роботу уряду незадовільною. Натомість, депутати почали заперечувати і говорити про те, що цей уряд не має стосунку до того, що підписував попередній.

Оксана Юринець, голова фракції УДАР, попросила не вигороджувати нинішній уряд тільки тому, що там є друзі та колеги партійці. Депутат від "Батьківщини" Іван Стецькович заявив, що оцінювати роботу уряду може тільки ВРУ, і прокуратура оскаржить це рішення.

В результаті депутати не підтримали голосуванням цю пропозицію. Тоді Ганущин запропонував визнати роботу уряду Азарова не задовільною.

Колодій сказав, що цей уряд - вже історія, і про нього не треба згадувати.

В результаті і цю пропозицію Ганущина не підтримали.

Відповідно, Петро Колодій заявив, що питання потрібно повернути на доопрацювання.

Таку пропозицію підтримало 63 депутати.

http://youtu.be/9f1TuqTGsxA

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: