За учасників конкурсу «Міні принц та принцеса Львова-2014» можна голосувати

Продюсерський центр «Star School» та сайт міста Львова 032.ua проводять інтерактивне голосування конкурсу «Міні принц та принцеса Львова-2014». Фінал конкурсу відбудеться  13 квітня, о 18:00 у Львівській філармонії. Голосування завершується 13 квітня о 16:00. http://www.032.ua/photo/1334

Оргкомітет конкурсу обрав темою чи гаслами фестивалю – бачення дітей стосовно подій в країні, які засвідчують європейське майбутнє України, її єдність та мир на Землі.

У першому виході маленькі учасники позиціонуватимуть себе патріотами Батьківщини, вболіватимуть за єдність, процвітання та успішне майбутнє. Таким чином вони висловлять свою українську державницьку позицію,  високі культурні надбання.

У другому виході – флеш-мобі – учасники засобами мистецтва продемонструють власну позицію на події в країні у контексті протистояння між Україною та Росією та  виступлять за мир на всій планеті.

Третій вихід стане демонстрацією вечірніх нарядів у стилістиці країн європейського співтовариства.

Переможці Гранд-шоу фестивалю краси і таланту «Міні-принц та принцеса Львова-2014» отримають запрошення стати обличчями торгових марок, брендів, компаній, і представлятимуть Україну на міжнародних і всеукраїнських конкурсах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: